Till Riksdagens Miljöpartister!

Usha T-shirt - bas - off-vit Vackra billiga damkläder

Från Kalle Hellberg

Pia Hellertz skriver till miljöpartisterna i riksdagen och får ett töntsvar (jag har inte fått något svar på mitt mail till samma personer, de är väl för ”viktiga” för att sänka sig till folkets nivå)!

…………………………………………………………………

”Till Riksdagens Miljöpartister!

Jag vill rekommendera en bok jag läst och som jag skrivit en artikel om. Den handlar om den Maktelit i världen som med största sannolikhet påverkar och styr er alla inom politiken. Jag bifogar min artikel om boken. Den ligger också på min Boksida – Gina Tricot SELMA - Stickad tröja - amphora Vackra billiga damkläder.

Det är med mycket stor sorg jag fått uppleva att Miljöpartiet svikit sina djupaste ideal, de ideal jag var med om att kämpa för under många år, med fokus på miljöfrågor.
Jag var med och startade Miljöpartiet här i Örebro den 20 september 1981, för snart exakt 38 år sedan, och var mycket aktiv under hela 80- och 90-talet lokalt. Sen hände något som jag inte tyckte om… men jag vill göra en lång historia kort.

Den sista spiken blev klimatfrågan som jag till min djupa sorg upptäckte att Miljöpartiet låtit sig luras in i.

En mycket viktig bok som publicerats på senare tid på klimattemat är Jacob Nordangårds mycket avslöjande bok ”Rockefeller – En klimatsmart historia” (2019). Min artikel om boken finns på – /Rockefeller-En_klimatsmart_historia.pdf.

Jag skrev en bok ”Att leka Gud – Om klimatdebatten, geoengineering och en ny världsordning” år 2015. På en engagerad väns begäran skickade jag ett antal böcker till de fem främsta i ledningen för varje riksdagsparti, totalt 40 böcker. Nu är boken nästan slut så jag har lagt ut den på min hemsida för gratis läsning –
/Att_leka_Gud-Om_klimatdebatten_geoengineering_och_en_ny_varldsordning.pdf

Fler och fler blir medvetna om den stora lögnen bakom klimathysterin. I dagarna har en rättegång avslöjat Michael Manns lögner bakom den statistik som IPCC vilar sin agenda på, den s.k. ”hockeyklubban”, något som tas upp SwebbTVs senaste intervju om bland annat klimatfrågan
/watch?v=fFwD5PRzKh4&feature=youtu.be

Nu finns inte längre någon vetenskaplig grund för klimathysterin, bara propaganda för skrämmande syften, en världsregering. Fler och fler tappar förtroendet för Miljöpartiet, trots att fler och fler blir engagerade i de verkliga miljöfrågorna.

Det är aldrig försent att inse att man haft fel och öppet erkänner det…

Med varm sensommarhälsning
Pia Hellertz
Fil.dr., f.d. universitetslektor,
Socionom, psykoterapeut, mental tränare,
Författare, fri skribent
Strombergsgatan 4
702 38 ÖREBRO
019-31 46 77, 070-313 46 77

/a>

KIOMI TALL blås - royal blå Vackra billiga damkläder

………………………………………………………………….

Hej Pia!

Tack för ditt mejl. Det står ju helt klart att vi har olika åsikter om klimatpolitiken, även om vi säkert delar många åsikter inom miljöpolitikens område. I bland får man helt enkelt konstatera att man tycker olika. Man kan ju respektera varandra på ett personligt plan även om man har olika åsikter. Därför får du en varm hälsning tillbaka!

Maria Gardfjell

Riksdagsledamot (MP)

1:e vice ordf Miljö- och jordbruksutskottet

Ersättare i EU-nämnden, Näringsutskottet, Trafikutskottet och Utrikesutskottet

Miljöpolitisk talesperson och

Landsbygdspolitisk talesperson

………………………………………………………………….

Pia svarar:

Tack Maria för att du svarade.

När det gäller klimatpolitiken så måste den ju vila på VETENSKAP inte på TRO.

Som jag skriver i mitt mail så har den vetenskapliga grunden försvunnit.
Jag skulle önska att Mp inom sig börjar studera den sanna forskningen och inte förlita er på propaganda och lögner.

Varma morgonhälsningar

Pia Hellertz”

gore_thumb

Ät människokött för att rädda klimatet

Valerie Vegas Jacket Ytterkläder

Nej det är inget makabert skämt, det är bara ett tabu svårt att bryta enligt professorn och beteendevetaren Magnus Söderlund på Stockholmsmässan ”Gastro summit – om framtidens mat”. Programledare Tilde har inget att invända, se 4 min.

Dags att bryta nästa tabu kära hjärntvättade totalförvirrade Svensson. Att tillåta pedofili och nekrofili förbereds av våra politiska ungdomsförbund, bara att vänja sig, eller?

Läste om kannibalism för att rädda klimatet hos Christina Lagersson på FaceBook och hon citerar FB-vännen Ma Lillie:

”Att koppla kannibalism till klimatfrågan visar vilka som står bakom både denna tanke och klimatfrågan. Vi måste inse att frimureri/globalisterna/kazar testar oss och försöker flytta fram de etiska gränserna för mänsklig tillvaro. Den globala eliten är extremt sjuk som ägnar sig åt pedofili och människooffer. Detta är ett sätt att öka acceptansen för något som de flesta anser mycket oetiskt. Eliten pratar om ”useless eaters” och att jordens befolkning bör minska radikalt för planetens överlevnad.

För den som inte förstår kopplingen mellan kannibalism och klimatfrågan och inte är insatt i den globala agendan – ja då är detta förmodligen bara extremt sjukt.”

70608757_10215713737142904_592874309127503872_n

I sammanhanget passar väl dagens Olle Ljungbeck utmärkt eftersom vi har att göra med ”grov mental ohälsa”. Frågan är om det mentala tillståndet hos dem som fortsätter låta sig hjärntvättas och därigenom möjliggör sammanbrottet inte är lika mörkt?

”Kan den vara mentalt frisk som ständigt förnekar verkligheten?

Läs mer

Milk It Vintage Set med rutig overStorlekd skjorta och rutiga anekllånga byxor i avslappnad passform

Vanessa Bruno JAMILIA Jumpsuits

Fråga till Olle Ljungbeck: Vad är det omdömeslösa i ONLY ONLNOVA - Shorts - svart graphic dot Vackra billiga damkläderStiganders

Olle Ljungbeck svarar signaturen Stiganders i e-tidningen Gefle Dagblad (om du kan logga in där):

”Så Du håller sålunda med Annie Lööf om att först när man mördar och därtill en mor med ett barn i famnen så har man tappat respekten för människovärdet!

Men detta är ju typiskt för Annie Lööf. Trots att mord och våld blivit en normal företeelse i Sverige, efter en totalt besinningslös invandringspolitik, så fortsätter hon att förminska konsekvenserna för svenska folket av denna!

Eftersom Du inte vågar skriva ut ditt fulla namn så skäms du kanske ändå över din fråga.

Efter detta mord bekände en av våra ledande författare, Björn Ranelid att han inte längre håller fast vid ”den epidemiskt spridda utsagan att alla människor är lika mycket värda”.

”Det är hög tid att vi avskaffar den epidemiskt spridda utsagan att alla människor är lika mycket värda”, skrev han.

Själv har jag aldrig accepterat detta fega och falska påståendet.

De människor liksom Annie Lööf m fl som drabbats av ”Godhetssyndromet” och ”Snällismen” vågar ju aldrig vara ärliga mot verkligheten utan är alltid beredda att omformulera denna efter eget gottfinnande för att bl a vinna politiska poänger.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle”

49947527_10156146440408553_5964975048837038080_n

Läs mer

Mikael Damberg

Vans FLYING MUSCLE SCOOP - Linne - vit Vackra billiga damkläder

Av Olle Ljungbeck

En totalt obegåvad individ visar återigen sig som den stackare han är – Mikael Damberg.

Rubricerad person har trots sin fruktansvärda brist på begåvning och förnuft kommit in i politiken och regeringen på grund av släktskap. Nu visar han detta och sitt rövslickeri för Sveriges genom tiderna värsta bödel – Stefan Löfven.

Läs mer